Over Meer & Co

Mijn naam is Hanneke van der Meer, ik werk als trainer, spreker en coach en op deze pagina vertel ik alles over Meer & Co. In 2013 ben ik gestart met mijn bedrijf Meer en Co met het verlangen om mensen te helpen om hun ambities te leven. Zo vaak heb ik zelf ervaren en kwam ik anderen tegen die zich laten belemmeren door angst en beren op de weg om hun ambitie waar te maken. Ik had er zelf genoeg van en ben als zelfstandige begonnen, niet alleen om zelf volledig uit deze spiraal te stappen, maar ook om direct zoveel mogelijk anderen hierin mee te nemen.


Heb jij ook lang genoeg getwijfeld en is het tijd om een eerste stap te zetten naar je droom? Neem contact met me op en vertel me jouw droom.

“Wat is je ja waard, als je nooit nee zegt?”

Ervaring Hanneke van der Meer

 

Na mijn studie maatschappelijk werk heb ik in de vrouwenopvang en bij het algemeen maatschappelijk werk gewerkt. Hier heb ik cliënten geholpen met veel diverse vragen. Van schulden- tot relatieproblemen. Van loopbaanvragen tot opvoedingsvragen. In deze diversiteit van mensen en hulpvragen heb ik veel ervaring opgedaan met gespreksvoering en mensen in beweging zetten, richting de gewenste oplossing.

Aangezien ik houd van afwisseling en mijn baan als maatschappelijk werker niet altijd fulltime was heb ik diverse verantwoordelijkheden naast mijn werk opgepakt. Zo ben ik Personal Assistent geweest van Wilma Veen en reed ik met haar kunst achterin de auto naar Italië om daar een expositie voor haar op te bouwen!
Ik ben mentor voor studenten en Young Professionals, heb plaatsgenomen in meerdere besturen en heb een part-time bijbelschool gevolgd. 

Bedrijfswaarden Meer & Co

 • Persoonlijke ontwikkeling 100% 100%
 • Delen 70% 70%
 • Humor 90% 90%
 • Uitdaging en avontuur 75% 75%
 • Geloof 100% 100%

Opleidingen

 • Pedagogiek – Propedeuse
 • Social Work – HBO
 • Oplossingsgericht Coachen – Cursus
 • Mediation – Cursus
 • Gespreksvoering bij huiselijk geweld – Cursus
 • Jeugdhulpverlening – Cursus
 • 7Life Trainer – Cursus

Missie / Visie

Het is mijn missie om (vrouwelijke) leiders en ondernemers te helpen om in vrijheid en met impact te leven. Ik zie zoveel mensen die telkens weer kiezen om keuzes te maken op basis van omstandigheden, beren op de weg of een situatie waar ze geen invloed op kunnen uitoefenen. Dat raakt me omdat je daarmee altijd je vrijheid opgeeft. Je geeft namelijk de keuze uit handen aan die welbekende beer op je weg. Of aan de omstandigheden die onoverkomelijk lijken. Jij gaat zitten onderaan de berg, omdat het onmogelijk lijkt om die ooit te beklimmen.  

Ik wil in alle liefde met je op weg om beren te overwinnen en impact te gaan hebben. Jij bevindt je namelijk op een plek waar je in contact komt met mensen: je (con)collega’s, je team, je familie, buren en vrienden. En jij hebt de mogelijkheid om deze directe omgeving te beïnvloeden. Wat wil je daarmee gaan doen? Hoe ga jij je invloed inzetten?

Hoewel mijn missie in eerste instantie meer draait om innerlijke vrijheid dan om uiterlijke vrijheid, realiseer ik me dat er ook opnieuw een cultuur shift moet komen. Sheryl Sandberg schrijft in haar boek Lean in dat de reden van het minder ‘succesvol’ zijn van vrouwen zowel in de vrouw zelf ligt, als in de maatschappij. Dat heeft mij aangemoedigd om niet alleen gericht te zijn op het individu, maar ook op cultuur. Hoe kunnen wij als vrouwen elkaar aanmoedigen en opheffen? 

Daarnaast ben ik geboeid door de verschillende narratieven van generaties en hoe deze samenwerken beïnvloedt. De waarden en het wereldbeeld zijn zo verschillend tussen bijvoorbeeld millennials en baby boomers dat er miscommunicatie en onbegrip ontstaat. Over dit thema, en de impact op leiderschap en teamcultuur, geef ik samen met mijn partner Yvonne Hogt training en advies onder het labelMillenniasls Matter

“Ook al zie je jezelf niet als onderdeel van het probleem.
Je hebt altijd de keuze om onderdeel te zijn van de oplossing”

Wat zeggen anderen over Meer & Co en Hanneke..

Hanneke is een coach met gedrevenheid, enthousiasme en enorme humor. Door haar openheid voelde ik mij op mijn gemak en vond ik het prettig om te delen waar ik tegenaan liep of wat goed ging. Ze is nuchter en optimistisch en wist mij keer op keer enthousiast vol goede moed en met praktische stappen naar huis te sturen.”

 

 

 

Tina

Ik zocht naar tools en handvatten om mijn visie en droom zichtbaar te maken. Hanneke heeft mij geholpen om de droom niet alleen onder woorden te brengen, maar ook praktisch handen en voeten te geven. Haar inlevingsvermogen en vermogen om te zien wat de volgende stap voor mij is, zorgen voor advies op maat.

 

 

 

Sandra

SonMusic

Hanneke’s professionaliteit, betrokkenheid en doelgerichte aanpak stellen mij in staat om succesvol te reflecteren op mijn functioneren als leidinggevende. Hanneke’s coaching is erop gericht je in beweging te krijgen om je te ontwikkelen als persoon en als ‘young professional’. Ik ben er zeker van dat mijn coachingstraject met Hanneke heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van mijn visie op mijn werk en de ontwikkelingen die ik daarin wil doormaken.

 

Magg Graafland

Hospitality en Service Coordinator

Partners

logo-persoonlijk-krachtig-leiderschap-3
peeracademylogosite-4
logo7lifescan
lef_navigators

Wil jij regelmatig geïnspireerd worden?
En op de hoogte blijven van de activiteiten van Meer&Co?

Schrijf je dan in voor mijn inspiratiemail!

logo-footer

Soesterweg 212B 3812BG Amersfoort +31 (0)6 511 437 60 Hanneke@meerenco.nl

FOLLOW US

EVENTS

© 2016 Meer & Co | Powered by: TAO Marketing & Webdesign