Tools & Resources

Er zijn meerdere tools, zoals verschillende testen, die mij onderweg hebben geïnspireerd en hebben bijgedragen aan mijn ontwikkeling als ondernemer.
Ik deel ze heel graag met jou!

“It’s not how good you are

It’s how great you want to be”

7LIFE Communicatiescan

We communiceren overal en altijd. Het maakt ons mensen tot unieke wezens: onze kunde om te communiceren. 7Life is een middel om, met als basis de communicatiescan meer inzicht, handvatten en begrip te krijgen over communicatie. De scan is een assessment gericht op communicatie, maar ook op motivatie, leerstijl en ‘Veranderkracht’.

7Life Assessment
De 7Life scan is een tool die ik in bijna elk van mijn diensten terug laat komen. Wil jij zicht hebben op je stijl van communiceren en handvatten om dit te vertalen naar de keuzes die je maakt, je samenwerking met collega, je leiderschapsstijl of je onderneming? Dan kan je hieronder een losse scan kopen.

Kosten €285 (incl. BTW) voor een Scan en Assessment 

Communicatiekracht gaat over communicatie, maar het gaat eigenlijk vooral over jou: over wie jij bent, hoe jij bent en hoe je contact maakt met anderen. Het is jouw persoonlijke ontdekkingsboek op zoek naar jouw communicatiekracht. Prijs €15,95 (excl. verzendkosten)

Aanbevelingen

De weg naar duurzaam en succesvol ondernemen is voor mij een weg van trial-and-error geweest. Ik heb een hoop geld weggegooid en onbruikbaar advies gekregen. Ik wil graag een error in jouw weg naar duurzaam succes voorkomen, door deze bedrijven bij je aan te bevelen.

Marketingadvies, websites en huisstijl

Hoe ben jij online aanwezig? 

Hoe bouw je aan een online zichtbaarheid? TAO Marketing & Webdesign is expert als het gaat om je online profilering. Zij zijn ster in met je mee denken en je uitdagen om niet alleen vanuit je huidige situatie naar je website te kijken, maar ook vanuit wat je wilt bereiken de komende jaren. Daarmee heb je een site die langer houdbaar is.

Nieuwsgierig naar beeld bij verhaal?

Selma Foeken

12 Ondernemersprofielen

Zie jij ook op tegen het doen van marketing? Schuif je het telkens voor je uit? Of heb je er inmiddels zelfs een hekel aan gekregen?

Dat was heel herkenbaar voor mij en dat hoor ik veel van ondernemers.
De 12 ondernemersprofielen van Selma Foeken hebben mij op weg geholpen om met meer plezier mijn marketing te doen. De profielen hebben mij inzicht gegeven in hoe ik marketing kan doen op een manier die bij mij past! En dat is een verademing.

Wil je hier meer van weten?

Lees meer over de workshop DE 12 ONDERNEMERSPROFIELEN

Voorbeeldig fotografie

Zakelijk Portret

Als ZPer ben jij als persoon een belangrijk onderdeel van de USP van je bedrijf. Daarom is het van belang dat je ook goed zichtbaar bent op je website en je social media.


Als jij echt als jezelf op de foto wilt kan ik Sabine Keijzer van Voorbeeldig Fotografie van harte aanraden. Alle foto’s op deze site zijn door haar gemaakt. Haar manier van werken is heel prettig en professioneel.

Voor meer informatie bezoek de website

Downloads

Deze tools helpen je op weg om met focus en diepgang te werken en ondernemen.

Focus pakken

Herken je dat je soms vanuit enthousiasme ja zegt, maar daar niet vervolg aan kan geven omdat je agenda te vol is?
Of dat je agenda een ratjetoe is en het lijkt alsof je met alle winden meewaait?

Ik herpak twee keer per jaar mijn focus, om te zorgen dat ik tijd en aandacht besteed aan wat belangrijk is. Het is voor mij noodzakelijk om momenten van reflectie in te bouwen en niet maar als een trein door te denderen.
Een paar vragen die je kunnen helpen om stil te staan bij je focus, vind je in onderstaand formulier.

Missiestatement

Een van de belangrijkste tools om te weten wat je bijdraagt is het verwoorden van je persoonlijke en/of zakelijke missiestatement.
Stephen Covey ligt bij zijn tweede eigenschap toe dat je moet beginnen met het einde voor ogen. Alleen dan kan je koers houden, anders vaar je met de winden mee. Als zeiler kan ik dit helemaal beamen.

Een hulpmiddel om het einde voor ogen te formuleren is het verwoorden van een missiestatement. Ontdek welke elementen je allemaal nodig hebt om je missiestatement te verwoorden in het onderstaande formulier.

Wil jij regelmatig geïnspireerd worden?
En op de hoogte blijven van de activiteiten van Meer&Co?

Schrijf je dan in voor mijn inspiratiemail!

logo-footer

Soesterweg 212B 3812BG Amersfoort +31 (0)6 511 437 60 Hanneke@meerenco.nl

FOLLOW US

EVENTS

© 2016 Meer & Co | Powered by: TAO Marketing & Webdesign