Het begin van een reis naar jouw unieke manier om klanten aan te trekken.

 

Veel ondernemers zien door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel marketinggoeroe’s, zoveel succesformules… Maar wat werkt nou voor mij? En kan ik marketing doen op een manier die past bij mij, mijn bedrijf en mijn talenten?

Het antwoord is: JA. De basis van mond-tot-mondreclame is dat jij onderneemt vanuit je eigen kracht. Zo kun jij je onderscheiden van de massa. En zo wordt ondernemen ook meteen stukken leuker!

De reis naar jouw unieke MARKETING SUPERPOWER begint op 30 NOVEMBER. Tijdens deze workshop (in samenwerking met Meer & Co) ga je een talententest doen. Vervolgens gaan we je inspireren om jouw persoonlijke stijl van communiceren in te zetten in je marketing. Het belooft een verfrissende ochtend te worden!

Wie >> Bedoeld voor ondernemers die marketing willen doen op een manier die bij hun past. En zo een goede basis leggen voor mond-tot-mondreclame voor hun bedrijf
Wat >> Workshop “Ontdek je marketing superpower!”
Waar >> Seats2Meet, Utrecht Centraal Station (Moreelsepark 65, Utrecht)
Wanneer >> koffie vanaf 9.45. Start workshop om 10.00 uur tot 11.30 uur.
Afronding met koffie in de worklounge.

De onkostenvergoeding is € 27,50 (excl. BTW). Inbegrepen zit ook koffie & thee en een heerlijk assortiment biologische verwengebakjes.

Wees er snel bij, want we houden de workshop graag persoonlijk. Daarom is er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Voor meer informatie en aanmelden ga naar deze site


Over Lidwina >> Lidwina (Msc.) is gespecialiseerd in mond-tot-mondreclame. Zij houdt zich al tien jaar bezig met marketing, communicatie en media en heeft 3 diploma’s in haar vakgebied. Zij vindt het leuk om haar rijkdom aan kennis met jou te delen! Dit doet zij op de vriendelijke en enthousiaste manier die bij haar past.
Lees meer over Lidwina…

Over Hanneke  >> Hanneke is trainer en coach op het gebied van persoonlijk leiderschap. Zij helpt haar klanten om hun bedrijf, carrière en leven op te bouwen in lijn met hun talenten, waarden en dromen. Haar enthousiasme is aanstekelijk en met haar open houding weet ze snel tot de kern te komen.
Lees meer over Hanneke…